Záhorácke šnicle

emko ~ 11. október 2013 - 14:10

Záhorácke šnicle nie sú možno pre niekoho nič svetoborné, ale tá chuť a vôňa! Pri každom rodinnom stretnutí sa ich vysmažilo a zjedlo za kýbel :)

Suroviny
4
strúčiky
 
 
 
 
Na obaľovanie:
 
 
3
ks
1
g
200
g
Na vyprážanie:
 
 

Mäso na rezne naklepeme, osolíme, jemne potrieme plnotučnou horčicou, cesnakom a polejeme pivom. Potom ho odložíme na pár hodín do chladničky.

Záhorácke šnicle obalíme v trojobale a vysmážame v bravčovej masti najskôr z jednej a potom z druhej strany. Podávame so zemiakovým šalátom.

Komentáre

Tuška ~ 17. január 2014 - 6:37

Práve som dorobila tieto úžasné šnicle, celá chalupa rozvoniava, má to byť prekvapenie pre dnešnú návštevu,ale asi sa mi to nebude dať urobiť ako prekvapko. Asi pôjdu po vôniiiii. Papa a ďakujem za skvelý recept.

0
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj