- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Čevapčiči by sa správne malo robiť z troch druhov mäsa, opekať na grile a podávať s cibuľou a balkánskym pečivom.
U nás je čevapčiči obľúbené aj s varenými zemiakmi. Do mäsa ale nedávam žiadne vajce, strúhanku, majoránku, ani cibuľu... nechceme predsa fašírku! Chuť a vôňa čevapčiči bude vynikajúca aj bez toho. Ba dokonca lepšia.
Mäso väčšinou dávam len hovädzie a bravčové - pol na pol, lebo jahňacinu ťažko dostať kúpiť. Nepoužívam žiaden tuk na opekanie, to naozaj netreba.
A keď nemám po ruke gril, čevapčiči krátko opečiem v silno predohriatej rúre, nie na panvici.
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: